Reserva
     
AIRE White Wedding Collection

Una nova temporada de refrescant relaxació

Rep uns Patches Florals pels ulls i una copa de cava addicionals per la teva Experiència AIRE en torns específics

Refrescant Relaxació

Embarca't en un viatge que et guiarà per descobrir una nova sensació de revitalització. Deixa que els teus sentits despertin amb les textures revitalitzants dels nostres massatges i rituals, inspirats en la renovació i la relaxació. Prepara la teva pell per les activitats a l'aire lliure i els dies al costat de l'aigua mentre sents com s'esvaeix el cansament estacional. Experimenta una extraordinària sensació de renovació i sent una hidratació profunda i una suavitat irresistible.

EXPERIÈNCIES DESTACADES

Descobreix una refrescant relaxació aquesta temporada amb les nostres experiències recomanades

Escape Together 30'

Un massatge relaxant de 30 minuts en una sala de massatge per a dos, un recorregut al vostre ritme per banys a diferents temperatures i una copa de cava o suc.

225 €

per parella

Love Connection 30'

Un massatge de 30 minuts en una sala de massatge per a dos, intensificat amb pedres de basalt i un oli calmant o energitzant. Seguit de les nostres màgiques aigües termals, trufes i a escollir entre una copa de cava o suc per a refrescar-vos junts.

235 €

per parella

Ancient Relaxing Massage 45'

Descobreix un viatge de sensacions per un edifici històric i a la llum de les espelmes, que consisteix en un massatge relaxant de 45 minuts de cos complet i un recorregut al teu ritme per aigües termals a diferents temperatures.

122 €

per persona

Holistic Ritual

Exfoliació total, massatge corporal hidratant amb mascareta capil·lar de mel i aigües termals

Ultimate Blossom Ritual

Exfoliació floral, embolcall corporal d'argila, aigües termals i suc o cava

Himalayan Salt Ritual

Embolcall corporal, massatge relaxant, aigües termals i infusió relaxant

ELS NOSTRES BANYS

TEPIDARIUM

Sentir l'aigua temperada embolicant el teu cos és una de les sensacions més relaxants que existeixen. Sent com el cansament es dilueix i els teus músculs es relaxen. Gaudeix de la sensació de confort que omple el teu cos.

CALDARIUM

Deixa't portar per la reconfortant calidesa del nostre bany amb la temperatura més alta i coneix una sensació de benestar immediata mentre s'obren els teus porus, la teva pell s'oxigena i el teu cos i ment es relaxen d'una forma molt acollidora.

FRIGIDARIUM

Sent el contrast de temperatura i descobreix els beneficis del nostre bany més fred. Deixa't fascinar per la llisor, la suavitat i l'elasticitat que l'aigua freda aporta a la teva pell.

FLOTARIUM

Rendeix-te a la sensació de surar, una de les millors del món, en un bany de sal que et transportarà a la relaxació més profunda mentre el teu cos es fusiona amb l'aigua i la teva ment deixa anar l'estrès juntament amb una melodia relaxant fins i tot sota l'aigua.

BALNEUM

Relaxa't, tanca els ulls i deixa't portar pel moviment de l'aigua. Sent com la relaxació envaeix el teu cos a través de cadascuna de les bombolles.

VAPORIUM

Endinsa't a la sala i obre't pas a través de les gotes de càlid i lleuger vapor amb aroma a eucaliptus. Podràs sentir com els teus porus es netegen i els teus pulmons s'omplen gràcies a aquest màgic espai.

L'EXPERIÈNCIA AIRE

AIRE, un lloc on el temps no existeix. On la tènue llum de les espelmes guia les teves passes i sents una suau aroma a flor del taronger. On el silenci es barreja amb el murmuri de l'aigua a diferents temperatures mentre escoltes una melodia relaxant que t'acompanya fins i tot sota l'aigua. On entregar-te a la sensació de surar, concentrant-te en la teva respiració i en el tacte dels olis caient sobre la teva pell. Respira profund. Sent la relaxació total i absoluta de cos i ment.

Això és AIRE, un moment especial per a recordar.

"Bona atenció al client, tranquil i molt relaxant. El massatge, un Holistic em va fer surar sobre un núvol."

"Encantats. Relax i servei. Dos hores de desconnexio total d'aquest món"

"Increïble lloc, pau i professionalitat per tot arreu. Si us voleu relaxar, és el millor lloc."

"Experiència brutal!! Tot super organitzat, una pau increïble, lloc per oblidar-se del estrès del dia a dia."

"Tornarem sense dubte, brutal els banys i millors els massatges."