Realitzada en llits de marbre calent

Experiència sensorial i única

Productes florals

Diferents textures

The Ultimate Blossom Experience

És hora de donar color a la teva vida en aquesta nova estació i per això hem creat una nova Experiència AIRE única i diferent. Reconnecta amb tu mateix i prepara't per aquesta nova etapa. Renova i dona vida a la teva pell amb aquesta nova Experiència AIRE, totalment diferent al que has vist abans, creada a partir de l'aroma de les flors per a guiar-te a una renovació completa i realitzada en un llit de marbre calent, que permetrà que els teus sentits despertin.

Sent la teva pell resplendent, hidratada i suau mentre gaudeixes d'un complet ritual inspirat en el canvi, reconnectant amb el teu costat més positiu.

Estàs preparat per a aquesta nova experiència?

The Ultimate Blossom Experience

  • The Ancient Thermal Baths
  • Accés als llits de marbre calent
  • Exfoliació floral amb sal rosa de l'Himàlaia i oli kukui, i bruma de Gessamí i lotus
  • Embolcall floral amb argila de flors sagrades hindús
  • Massatge cranial
  • Suc natural o copa de cava

115 €

The Ultimate Blossom Experience

115 €

Una nova experiència sensorial única i incomparable

Ancient Thermal Baths

La nova Experiència AIRE, creada a partir de les flors i completament sensorial, et guiarà per un viatge de relaxació a través dels cinc sentits gràcies a les seves diferents textures. Comença recorrent els nostres banys a diferents temperatures per a relaxar el teu cos i la teva ment i delecta't en la sensació màgica de surar. Per a assegurar una experiència completa i preparar la teva pell per a aquesta experiència, recomanem entrar en el Vaporium durant uns minuts al final del recorregut.

Llits De Marbre Calent

Gaudiràs d'una sensació única ja que els nostres llits de marbre calent aporten al teu cos una temperatura corporal agradable durant tota l'experiència. Tu només relaxa't i gaudeix. El primer que sentiràs serà una agradable sensació mentre unes gotes d'aigua recorren el teu cos per a preparar-lo per a aquesta experiència inèdita.

Exfoliació Floral

Deixa't portar per una sensació de renovació mentre apliquem una exfoliació floral amb sal rosa de l'Himàlaia, que ofereix una gran neteja i purificació i oli kukui que, sumant les seves qualitats regeneratives, farà que la teva pell quedi suau i renovada.

Bruma de Gessamí i lotus

Seguidament aplicarem una bruma d'aigua infusionada amb gessamí blanc i lotus que ajudarà a dissoldre el scrub i transformarà el producte en un agradable oli floral perfecte per hidratar el teu cos.

Embolcall D'Argila Floral

Per aconseguir una magnifica sensació refrescant, aplicarem un embolcall corporal relaxant amb argila blanca i infusió de flors sagrades hindús que proporcionarà a la teva pell hidratació i frescor alhora que la purifica.

Massatge Cranial

Abans de concloure aquesta experiència, podràs gaudir d'un suau massatge cranial mentre gaudeixes de la calidesa dels llits de marbre calent, per a culminar l'experiència més relaxat i renovat que mai.

Suc Natural o Cava

En finalitzar la teva experiència rebràs un suc natural o una copa de cava per a refrescar-te i reactivar els teus sentits.

Regala una Experiència de sensacions úniques

T'ha agradat imaginar-te gaudint d'aquesta experiència? Imagina com se sentirà la persona a la qual la hi regalis...

Aquesta nova Experiència AIRE és perfecta per als nous començaments, per a renovar energies. Tots tenim a algú a qui volem donar-li una sorpresa especial, un bufo d'aire fresc. Comparteix aquesta experiència única. Regala The Ultimate Blossom Experience. 

Regala AIRE

AIRE Caixa Regal

Un format exclusiu

Lliurament la teva on vulguis, en la data que tu triïs:

Recollida en la seu d'AIRE
Lliurament gratuït per missatger

AIRE Regal Online

Una experiència digital, immersiva i personalitzada

El destinatari rebrà una vista prèvia del món màgic d'AIRE i podrà gaudir-lo en qualsevol dispositiu. Tria com ho rebrà:

Whatsapp
E-mail, pots programar el dia i l'hora
PDF

Descobreix l'Experiència AIRE perfecta per a tu

Els espais AIRE són temples dedicats a la relaxació, un lloc creat per a tu, perquè puguis desconnectar, reflexionar i desinhibir-te en un edifici històric il·luminat per centenars d'espelmes.

Renova el teu cos i allibera la teva ment mentre gaudeixes del nostre recorregut termal. Gaudeix cada moment mentre nosaltres ens encarreguem de tot.